Verzend en retourbeleid

Verzenden

Lohaad tea and more verpakt en verzend jouw bestelling met zorg en aandacht zo spoedig mogelijk. Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst proberen wij uiterlijk binnen 2 dagen te verzenden. Dit lukt niet altijd, mocht de verzendtijd langer dan 3 werkdagen in beslag nemen dan zullen wij altijd even contact met je opnemen per mail, sms of onze social kanalen indien je daar al contact met ons hebt gehad.

We maken gebruik van PostNL voor verzending van onze pakketten. Voor een bestellingen in Nederland wordt er minimaal €6,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen in Nederland met een waarde boven €80,- wordt geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij verzendkosten voor bestellingen naar België en Duitsland onder €99,- wordt minimaal €10 in rekening gebracht. Daarna, worden voor verzendingen naar België en Duitsland geen verzendkosten gerekend.

Indien je gebruik wenst te maken van een PostNL afhaal punt, of je pakket ligt bij een PostNL afhaalpunt omdat PostNL het pakket niet heeft kunnen bezorgen in verband met afwezigheid op het bezorgadres, let er dan op dat jouw pakket 7 dagen bewaard wordt op de aangegeven locatie. Wordt het pakket niet opgehaald binnen 7 dagen, zal het pakket retour gestuurd worden. Bij het opnieuw versturen van jouw bestelling, worden ook verzendkosten gerekend door PostNL. De verzendkosten zullen daarom ook in rekening gebracht worden, alvorens wij het pakket opnieuw naar jou toe sturen.

Let op! vanaf 1 juli 2022 geeft PostNL  de locatie van je pakket zoveel mogelijk per e-mail of in de PostNL-app. Meer informatie hierover vind u op de service & contact pagina van PostNL.

Standaard bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@lohaad.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzondering verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@lohaad.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.